Experten på fasadrenovering

Övriga tjänster

Balkongrenovering

Balkongrenovering är en annan av våra kvalitativa tjänster. Kostnaden för att snygga till balkongen varierar, beronde på vilka behov som finns och vilka åtgärder som väljs. Man kan välja att bara renovera ytskikten eller att riva balkongen helt och gjuta en ny, med underhållsfria räcken. Även en åtgärd mitt emellan kan i många fall passa bäst. Inglasning av balkonger kan också vara ett alternativ om man vill skapa ett extra rum genom att bygga om balkongen.

Badrumsrenovering

Med våra breda bygg- och renoveringskunskaper i bagaget så kan vi även erbjuda kompetenta badrumsrenoveringar. Fråga oss om råd och tips – det är kostnadsfritt! Vi kan vara med från start på vägen mot ditt drömbadrum, och hjälpa dig med både ritningar och kostnadsförslag.

Vi har alla de kunskaper som krävs för att genomföra en helrenovering av ditt badrum och har ett brett nätverk av hantverkare som kan hjälpa till på de områden som behövs

Berg- och stenspräckning

Vi utför även berg- och stenspräckning med det effektiva Power Tools-systemet, som vi är certifierade användare av. Den störa fördelen med detta system är att man kan utföra spräckningen nära husgrunder, vattenledningar, elledningar och andra känsliga objekt utan att det blir några skador. Genom att använda detta system undviker man dessutom kostsamma besiktningar av husgrunder. Stenspräckning med Power Tools är även effektiv om man vill få bort små stenar och bergsklackar som sticker upp ur en gräsmatta.

Vill du veta mer? Kontakta oss  om du vill veta med om våra övriga tjänster.